Witam po zrenderowaniu sceny , odtwarzam ją a ta sie cholernie tnie w niektorych momentach , nie wiem jak temu zaradzic renderuje do .mov no compression
Sam sobie odpowiedziałeś - No compression Sprawdzałeś ile to waży ? Domowe komputery nie są w stanie odtworzyć takiej ilości danych - musisz użyć kodeków.
_________________ "Chce pan wbrew wiatrom i prądom sprawić by statek płynął rozpalając ognisko pod pokładem? Nie mam czasu na takie bzdury!" - Napoleon Bonaparte o statku parowym.
Kompresja raczej nie ma znaczenia, problem tutaj może tkwić w tym, że kolega wyrenderował filmik do hd czy coś podobnego i ma słaby komputer i kompresja tutaj nić nie da. Ewentualnie masz syf na dysku i dawno nie robiłeś defragmentacji. Spróbuj przeskalować filmik w jakimś programie do montażu do jakiegoś rozmiaru typu 200x500 i zobacz czy pomoże (oczywiście wielkość dobierasz sobie sam, a nie wpisujesz taką jak ja podałem)
_________________ Zapraszam Ciebie do obejrzenia moich prac : http://www.youtube.com/user/tommmasz No to mieliśmy już: Harrego Pottera, Transformers 2 i Terminatora 3. Jaki będzie kolejny tytuł i prośba o Tutorial do efektu z filmu ?
Dołączył(a): 2009-10-17, 23:47 Posty: 1080 Lokalizacja: Warszawa
Tomasz napisał(a):
Kompresja raczej nie ma znaczenia)
Oczywiście,że ma.
_________________ A guy told me one time:
"Don't get attached to anything you can't walk out on in 30 seconds...if you feel the heat around the corner."
Robert DeNiro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość